Thriantaschool officieel geopend met FC Emmen

Woensdag 5 oktober is het nieuwe gebouw van VSO Thriantaschool officieel geopend. In de ochtend was FC Emmen betrokken bij het programma voor de leerlingen. In de middag was er een programma voor genodigden.

Aan het begin van dit schooljaar werd het nieuwe schoolgebouw aan de Velodrome in Emmen al in gebruik genomen. De leerlingen van het Voortgezet Speciaal Onderwijs mochten de eerste weken wennen aan hun nieuwe onderkomen. Tegelijkertijd werden de puntjes op de i gezet om alles mooi te maken. En dan nu tijd voor een officiële opening!

Opening voor leerlingen
Als nieuwe buur van FC Emmen kon het natuurlijk niet anders dan dat zij betrokken werden bij het openingsfeest voor de leerlingen. Woensdagochtend kwam aanvaller Richairo Živković samen met mascotte Sibi op school. Een waar feest voor de leerlingen! Met het naar binnen trappen van een bal opende Richairo Živković de school voor de leerlingen. Alle klassen kregen als cadeau een voetbal van FC Emmen. Daarnaast hebben de leerlingen kunnen kijken naar een dansoptreden van Danceproject.

Bestuurder opent gebouw officieel
’s Middags was er een opening voor genodigden. Directeur Sarah-Lotte Kartner was zichtbaar trots op het nieuwe gebouw. Met speciale praktijklokalen voor koken, techniek en schoonmaak/wasverzorging en extra aandacht voor geluidsreductie is het gebouw passend bij de leeftijd van de doelgroep en de visie op het onderwijs. Bestuurder Erik Vredeveld heeft met het doorknippen van een lint het gebouw officieel geopend.

Openbaar Onderwijs Emmen 
Openbaar Onderwijs Emmen is er voor alle kinderen. Met voorscholen en passend onderwijs geven wij ieder kind wat het nodig heeft. Dat doen we op onze basis- en speciaal onderwijs scholen in de gemeente Emmen. ‘Oog voor de wereld’ is ons motto. Een duurzaam en toekomstbestendig schoolgebouw, zoals VSO Thriantaschool, past daar goed bij!

Donderdag 06 oktober 2022

Nieuwsoverzicht