Burgemeester op bezoek op Hesselanden

Vandaag werd op verschillende scholen aandacht geschonken aan Oktober Kindermaand. Op locatie Hesselanden van obs De Brink in Emmen was daarom vandaag de burgemeester op bezoek!

Burgemeester Eric van Oosterhout deed met met een zit-sta spel. Met het spel worden kinderen geinteresseerd voor kunst, cultuur en natuur. Ook hebben vier van onze leerlingen een mooi gedicht aan de burgemeester voorgelezen. Best speciaal om de burgemeester op bezoek te hebben. Natuurlijk grijp je dan je kans om eens zo'n mooie burgemeestersketting om je nek te hangen!

Binnen OOE dragen we de Oktober Kindermaand een warm hart toe. Het is de maand waarin kinderen laagdrempelig (veelal gratis) kunnen deelnemen aan allerlei culturele activiteiten. Dit jaar wordt Oktober Kindermaand voor de 21ste keer georganiseerd. Ruim 90 instellingen hebben leuke activiteiten voor kinderen ontwikkeld. Deze zijn bijeengebracht in een programmaboekje dat bij de VVV en in gemeentehuizen verkrijgbaar is. Het boekje krijgen de kinderen ook op school uitgereikt. Op de website www.kindermaand.nl zijn eveneens alle activiteiten te vinden.

Woensdag 14 september 2022

Nieuwsoverzicht