Obs De Brink en obs De Barg gaan samen verder als obs Bargeres

Woensdag 5 juli is de nieuwe naam voor de fusieschool van obs De Brink en obs De Barg onthuld. De school gaat vanaf het nieuwe schooljaar verder onder de naam obs Bargeres. Een naam die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat: een openbare school, waar iedereen welkom is, in de Emmer wijk Bargeres!

Aan de onthulling ging een winactie vooraf. De nieuwe naam zat verstopt in een afgesloten geldkistje. Het geldkistje was ergens in de wijk Bargeres verstopt. Inwoners van de wijk en leerlingen van de school konden sinds vrijdag 30 juni naar het geldkistje op zoek. Via aanwijzingen op social media werd steeds concreter waar het kistje lag. Zondag werd het kistje gevonden door leerlingen Amiyah (8) en Djayvano (5). Zij kregen woensdag een grote slagroomtaart met het logo van obs Bargeres uitgereikt.

Bij de bekendmaking van de nieuwe naam werd een bord met het nieuwe logo onthuld. Na de onthulling is ook de nieuwe website, www.obs-bargeres.nl, gelanceerd. Bovendien is er een Facebookaccount en een Instagramaccount voor de school gestart. Ga jij ze ook volgen?
 

Woensdag 05 juli 2023

Nieuwsoverzicht