Openbaar Onderwijs Emmen is Onderwijs en Opvang Emmen

Openbaar Onderwijs Emmen heet vanaf 1 januari Onderwijs en Opvang Emmen. Wij breiden onze organisatie namelijk uit met kinderopvang. Vanaf 8 januari vind je op twaalf van onze onderwijslocaties eigen peuteropvang (voorscholen). Op twee locaties openen wij op 1 februari een eigen BSO. We hebben het plan om het aantal opvanglocaties de komende jaren uit te breiden. Deze nieuwe stap in onze dienstverlening komt voort uit het streven naar een soepele overgang tussen onderwijs en opvang. Met deze ontwikkeling creëren wij een doorgaande ontwikkellijn voor kinderen van 2,5 tot 14 jaar.

Nieuw logo
Bij een groeiende organisatie, hoort naast een nieuwe naam een groeiend logo. We blijven trouw aan ons herkenbare beeldmerk: het oog. Dit symbool laten we groeien met een vorm en een kleur voor elke discipline: blauw voor onderwijs, oranje voor kinderdagverblijf, geel voor peuteropvang en groen voor BSO.
Ons nieuwe logo weerspiegelt onze visie. We hebben niet alleen oog voor onderwijs en opvang, maar voor de hele wereld. We hebben oog voor ieder kind, hun unieke behoeften en talenten.
We zullen de oude logo’s stapsgewijs gaan vervangen door ons nieuwe logo. Met onze nieuwe naam en nieuwe frisse uitstraling laten we graag zien dat we klaar zijn voor de toekomst!

Maandag 08 januari 2024

Nieuwsoverzicht