Leerlingen obs 't Eenspan reiken cheque uit aan stichting Jarige Job

Obs ’t Eenspan heeft vanochtend een cheque ter waarde van maar liefst €3500,- uitgereikt aan Stichting Jarige Job.
De ambassadeur van de stichting, Sharon Kluin, nam de cheque in ontvangst. Hugo mocht namens alle leerlingen van 't Eenspan de cheque overhandigen. Obs ’t Eenspan heeft dit doel gekozen, zodat voor zoveel mogelijk kinderen hun verjaardag ook echt een feestje is!

Fancyfair 
Het geldbedrag dat de cheque vertegenwoordig is ingezameld tijdens de Koningsspelen van afgelopen april. Die dag werd op het plein van obs ’t Eenspan ook een fancyfair gehouden. De leerlingen hebben in voorbereiding op deze dag een groot aantal knutselwerkjes gemaakt. Deze werkjes zijn allemaal verkocht. Ook was er een rad van fortuin en hebben de leerlingen meegedaan aan een sponsorloop. 

Opbrengst 
De uiteindelijke opbrengst was enorm. Een deel van deze opbrengst, €3500,-,  komt ten goede aan Stichting Jarige Job. De rest van de opbrengst wordt besteed aan verbetering van het schoolplein. 

Stichting Jarige Job 
Stichting Jarige Job zet zich in voor kinderen voor wie het vieren van hun verjaardag niet vanzelfsprekend is, omdat er thuis geen geld is voor een feestje of kadootjes. Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job! De kinderen ontvangen een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Obs ’t Eenspan vindt net als Stichting Jarige Job dat ieder kind een verjaardag verdient. Kijk voor meer informatie op stichtingjarigejob.nl

 

Dinsdag 18 juli 2023

Nieuwsoverzicht